fbpx

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen de sieraden tegen water?
 • Wij raden het sowieso af om met de sieraden te douchen of te zwemmen. Wij willen natuurlijk dat de sieraden zo lang mogelijk mooi blijven. Wij hebben een aantal producten die gemaakt zijn van ‘Stainless steel’. Deze sieraden kunnen tegen water, zullen niet verkleuren en blijven lang mooi. Andere sieraden zijn gemaakt van koper. Deze kunnen na een tijd wel gaan roesten. Deze kunt u dus beter af doen tijdens het douchen of zwemmen. 
 1. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?
 • Uw bestelling wordt dezelfde dag nog door ons systeem verwerkt. Wij streven ernaar om uw bestelling dezelfde dag nog op de post te doen. Soms gaat dit niet en zal uw bestelling de volgende dag verstuurd worden. U heeft uw bestellen dus binnen 1-3 werkdagen in huis. 
 1. Van welke materialen zijn de sieraden gemaakt?
 • De sieraden in onze collectie zijn van verschillende sieraden gemaakt. Wij verkopen sieraden van Stainless steel, metaal, koper etc. Het materiaal van het sieraad staat altijd vermeld bij de productomschrijving. Onze sieraden zijn allemaal Nikkelvrij!
 1. Koop ik de oorbellen als een set of los van elkaar? 
 • Wij leveren onze oorbellen als een set. U kunt dus altijd twee oorbellen in uw pakketje verwachten.
 1. Betaal ik verzendkosten bovenop de prijs van het sieraad? 
 • Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. U betaalt hiervoor 2 euro verzendkosten. Als u een bestelling plaatst van 35 euro of meer, betaalt u geen verzendkosten!
 1. Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?
 • Tijdens het betalen, kunt u de code van uw cadeaubon invullen bij ‘couponcode’. Het bedrag van de cadeaubon wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehaald. 
 1. Hoe kan ik controleren welk bedrag er nog op mijn cadeaubon staat?
 • Op gifty.nl kunt u de code die op uw cadeaubon staat, invullen. Vervolgens laat Gifty zien hoeveel geld er nog op uw cadeaubon staat.
 1. Hoelang is mijn cadeaubon geldig?
 • De Sisterbrand cadeaubon is onbeperkt geldig!