fbpx

Retourbeleid

Wij willen graag dat u blij bent met uw item en wij bieden onze excuses aan als dit niet zo is. Wanneer u uw item graag wilt retourneren, kan dat. 

Alleen hebben we hier wel een aantal regels voor:

 • – Het item moet ongedragen zijn.
 • – Het item moet geretourneerd worden in de originele verpakking.
 • – Het item moet binnen 14 dagen geretourneerd worden.
 • – Het item moet bij Sisterbrand gekocht zijn.

We hebben de mogelijkheid de retourzending te weigeren als deze niet aan de eisen voldoet. U zult dan een mailtje ontvangen en uw geld niet teruggestort krijgen.

1.1 Hoe retourneren?

Verpak het item weer in de originele verpakking. Stuur een mailtje naar: Info@sisterbrand.nl met:

 1. Naam
 2. Datum van aankoop
 3. Ordernummer
 4. Reden van retour

U ontvangt hierna een mailtje met het adres waarnaar u uw retour-item kunt zenden.

 • Verzend het item via PostNL terug naar het retouradres. Als wij het item hebben ontvangen (en het voldoet aan de eisen), nemen wij deze in behandeling. U wordt hierover op de hoogte gesteld.
 • Als u uw item retour zendt, maar deze voldoet niet aan onze eisen, kunnen wij dit niet accepteren. U krijgt uw geld dan niet teruggestort op uw bankrekening.
 • Als uw retourzending kwijt raakt in de post, is dit niet de verantwoordelijkheid van Sisterbrand. Wij kunnen in dit geval niks voor u betekenen.

-De kosten van het retourneren zijn voor de klant.-

Als wij uw retourzending hebben ontvangen, zal het geld binnen 5 dagen worden teruggestort.

 1. Ruilen:

Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wilt u toch een andere maat of kleur? Dan kunt u uw item retour zenden en een nieuwe order plaatsen. Heeft u gebruik gemaakt van een kortingscode en werkt deze code niet meer? Dan kunt u hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties, dus houdt onze website in de gaten!